Seksualiteti dhe posedimi

SessoAi kurrë nuk ka folur mjaft e posedimit si ideologji dhe si një metodë e shkatërrimit social.

Të posedojnë asnjë nënkupton posedimin e mjeteve, parave ose zyrtarëve apo civilëve, por do të thotë posedimi i NJEREZVE. Një zotërim ra në psikikë aq thellë që njëra anë pengon njerëzit ushtrimin e kapacitetit të tyre kritike, të tjera indukton një masë të madhe të njerëzve me sëmundje (depresioni, phobias, etj), dhe në fund forcat njerëz për të demonstruar sëmundjen e tyre të varësisë në shoqërinë civile në përgjigje të impulseve të jetës nga brenda kërkojnë tyre për të manifestuar.
Sjelljet manifestuar, në shoqërinë civile, quhen krime!
Delitti che i magistrati perseguono quando li individuano, ma che spetta alla società civile, nel suo insieme, affrontare le cause sociali che generano tali delitti.
Fin dal Rinascimento Italiano la storia altro non è che storia di liberazione dall’ ideologia del possesso. L’ ideologia del possesso nasce e si impose agli individui con l’ ideologia cristiana. E’ vero che lo schiavo a Roma Antica era posseduto dal padrone, ma non lo era con tutto il suo cuore e con tutta la sua anima. Non solo il cristianesimo rese infinitamente peggiore la relazione economica padrone-schiavo (tant’è che l’idea dello schiavo che noi abbiamo è l’idea della schiavitù cristiana praticata nelle Americhe sulle popolazioni nere deportate), ma la rese “manifestazione ideologica dottrinale del suo dio”. E’ il dio dei cristiani che ordina la schiavitù e questa viene elevata a diritto al possesso sia da Gesù nei vangeli che nelle lettere degli apostoli (vedi Paolo e Pietro).

 

Con la schiavitù cristiana si impongono le tecniche di manipolazione mentale psico-emotiva per imporre la dipendenza delle persone. Impedire alle persone di diventare adulti consapevoli fissando le patologie infantili anche nei comportamenti degli individui una volta adulti.

Mentre gli Dèi di Roma Antica spingevano la società civile contro la schiavitù (Diana e Ferronia erano fra i templi in cui si liberavano gli schiavi) e i così detti Liberti, nella prima epoca imperiale, erano diventati una classe sociale (anche uno dei primi re di Roma era stato uno schiavo), il dio dei cristiani faceva dello schiavismo assoluto imposizione religiosa e minacciava gli schiavi che speravano nella libertà. Le imprecazioni di Paolo di Tarso e di Pietro, nelle lettere, sono una riaffermazione dell’ideologia dell’Antico Testamento.

Nel giro di 1700 anni divenne normale, naturale, manipolare i bambini per impedire loro di diventare cittadini consapevoli in modo che continuassero ad essere schiavi dei genitori. Fu solo col Concilio di Trento, in piena guerra con i protestanti, che i cattolici, per la prima volta, riconobbero il diritto dei figli di farsi una famiglia indipendentemente dei genitori. Fino ad allora i bambini stessi erano schiavi dei genitori. Ancora oggi le manipolazioni psichiche dei bambini sono considerati atti normali, naturali, legittimi anche se la società civile, con tutte le sentenze della Corte di Cassazione, sta reagendo agli effetti prodotti dall’egemonia dell’educazione cristiana per il forte disagio sociale che tale educazione produce nella società civile.

In questi testi che pubblichiamo vogliamo sottolineare vari aspetti che vengono a scontrarsi nella società civile. Da un lato le norme della società civile, dall’altro le esigenze di possesso degli individui che la chiesa cattolica impone attraverso l’ideologia di possesso del suo dio padrone!

http://www.federazionepagana.it/possessosessualita.html

Favoritet [Kategoria]

Vërteta "në rrugën Neocatechumenal
Ja se si Kiko Arguello dhe Carmen Hernandez mohojnë praninë reale të Krishtit në 'Eucaristiadi Don Marcello Stanzione CITY' të Vatikanit - Pas '...
Neocatechumenal
Koncili II i Vatikanit ka dhënë të rritet në një tufë të lëvizjeve që e bëri të mendoj për një "pranverë të re" të Kishës. Ndër këto, jo më pak, ...
Jeta ime kundër Satanit: rrëfimet e një ekzorcist
Macerata, 19 mars 2008 - Të Sdoganato nga Papa Ratzinger, i cili riafirmoi scatenandogli ekzistencës kundër një luftë e vërtetë shpirtërore, të ...
Shenjt i fëmijëve Portret i Don Bosco si homoseksual
i: Foto nga John Bosco ka lindur në provincën e Asti nga një familje e varfër fshatare, dhe vetëm në sajë të "mbrojtjen" e disa priftërinjve ...
Papa Celestine V dhe Tamplierët
Në tremujorin e fundit të shekullit të dymbëdhjetë, që përkon me jetën e Urdhërit të Tempullit, filloi të përhapur legjenda e Grail Shenjtë, kupa ...
Eunukë për mbretërinë e qiejve?
Origjina historike të fjalisë Kishtare dell'OmosessualitàIl 14 Maj 390 [1] ka postuar një dekret perandorak në Atrium e Minerva në Romë, ...
Ratzinger është papa i zi i 'Zbulesës: Fjala e Malakias
Sipas profecive të shenjtorit, Benedikti XVI do të kthehet pas Pjetrit. Dhe me të fundi i botës. Premonizioni.di Barbara Ciolli - Pas tij, vetëm Peter ....
Krijimi i shenjtërisë: Don Bosco dhe Dominic Savio
Ju mund të bazojë një program të "rilindjes së krishterë", në bazë të heqjes dorë të seksualitetit? Për shoqërinë e kohës, si kjo e sotme, ...
Moisiu, Akhenaten dhe Adonai ... l origjina 'i monoteizmit hebreje
Më 27 nëntor 1922 u zbulua nga Howard Carter, varrin e Tutankhamun. Dokumentet e përfshira në të, konfirmoi fillimisht me shkrim ...
Gjaku lot Jezusi: Cava
Statuja e fëmijërisë Jezu raportuar vetëm nga një pelegrinazh në Tokën e Shenjtë nga një murg i bazilikën e San Francesco ka qanë gjak në natën ...
Emilio Bossi - Jezu Krishti nuk ka ekzistuar kurrë
L & rsquo; e vërteta e hidhur është se në themelet e krishterimit & ndash; Urania Editorial kapital Opera dhe revolucionare, gjithmonë objekt i nderimit ...
Nuk është një sekret i katërt i Fatimesë?
Giacomo Galeazzi Vuajtjet për pedofilisë në Kishë ishte shpallur në Sekret tretë të Fatimës, një mëkat "të vërtetë të frikshëm", një ...
L 'Afirmimi i krishterimit
(Aspektet e fshehura të besimit dhe arrogant) Në këtë periudhë fillon faza e "para-Konstantiniane" Historia e krishterimit (siç është treguar në ...
Shenjtorët kombet: një mijëvjeçari scam i Kishës së Romës. Pjesa 1
Hyjni dje, shenjtorët oggiLA BIBBIAInizio ky studim duke filluar nga Tabelat e Ligjit (ose 10 urdhërimet) që i njejti Perëndi i shkroi në gur me zjarr dhe ...
Profecitë e Ratzinger si një "Papa fundit"
2013/02/11 - Ka një teori pak qarkullojnë në rrjet bazuar në profecitë e Malakias. Për disa Benedikti XVI do të ishte i parafundit, duke pritur ...
Antony de Mello, herezi moderne ...
Anthony De Mello biografi Lindur në Bombei në 1931, Anthony De një prift jezuit Mello,, kishte një ndikim të madh mbi të gjithë ata që u takuan në ndonjë ...
Analiza kritike e tregimet rreth lindjes së Krishtit Jezusit
Mospërputhjet historike në Lindjes 'sipas Mateut dhe Lukës. Ju lutem lexoni pasazhin e mëposhtëm, i cili së pari raportuar traditën hindu 'në lindjen e zotit ...
Gjithë të vërtetën rreth fundit të Papa Luciani
"Hyr, një këmbë para se tjetri, dhe sheh Albino i ulur në krevat, përkulur, me syzet e tij në hundë e tij, disa gazeta në dorë dhe kokën e tij ...
Drejtësia pashembullt hyjnor L '
"Drejtësia Hyjnore është pafundësisht superior me atë të njerëzve, sepse, ndryshe nga kjo, e di mëshirë: në momentin e fundit edhe ...
Feja dhe paragjykim
Nuk ishte një "periudhë në të cilën janë ndjekur bindjet, të motivuar praktikat ndoshta të diskutueshme që, më shumë 'në përgjithësi, unë do të thërrasë" paragjykues. Kjo është një ende ...
Medjugorje, direktivat hyrje të reja nga Vatikani
I kishte parashikuar shume 'herë, më në fund vjen konfirmimi: Pas ngjarjeve të vëzhguara skepticizëm për vite, Vatikani mund të nxjerrë së shpejti ...
Benedikti XVI: një shkolluar dhe Mynih?
Marcello Pamio - 12 janar 2007 kam marrë nga miku i tij Hector, disa imazhe interesante të Papa Benedikti XVI. Jo interesant për këtë temë ...
Dëshmitarët e Jehovait, një fanatizmi fetar i plotë i hijeve
Asambleja e Dëshmitarëve të Jehovait, feja e dytë në botë, është përcaktuar nga një "grup zgjerimin e sociologëve si një" kult "në ...
Itali, Mbretëresha e fanatikëve?
A keni menduar ndonjëherë pse italianët kanë kokat e tyre i mbushur me stereotipe? Pse, në vend që të merret me problemet në një mënyrë pragmatike dhe ...
Luftërat fetare. Në Burma Budistët kundër muslimanëve në Nigeri përleshjet ndërmjet myslimanëve dhe të krishterëve. Një gjakderdhje infinit
Në historinë e njerëzimit ndoshta kurrë aq shumë gjak është derdhur që nga derdhur për luftërat e fesë. L 'listë e konflikteve të tilla ...
Counter mbi Karol Wojtyla
Karol Vojtila: kontradikta mes shpalljet pacifistëve dhe papajtueshmërisë ideologjik Gjon Palit II, Papës polak, vdiq 2 prill 2005 pas më shumë se ...
Buda dhe Krishti
Çdo gjë 'dhe se' i vërtetë në krishterim, është gjithashtu në Brahmanizmi dhe Budizmi. (Arthur Schopenhauer, V, 331) Schopenhauer me të drejtë e njohur '...
Miti i Jezusit '
Para se të shkojnë në detaje, jo të lehtë, e ngjarjeve që kanë të gjeneruara dhe formuan bazën e legjendës së Jezusit Krishtit, dhe 'të nevojshme ...
Syllabus i Pius IX
Syllabus nga gabimet më të mëdha të kohës sonë, të cilat janë vërejtur në adresat e e Mbikqyrësve, në encyclicals dhe letterea tjetër apostolik të SS. Z ...
Kulti i Mitra dhe krishterimit
Adhurimi i SoleQuel se c 'ishte i bukur dhe sublime në mitin e Diellit u ngrit nga krishterimit, Helios bë Krishtin. (Teologu Karl ...
Llogaritë e krijimit: dy versione të krahasohen
(Burimi Priestly) A) llogaria e parë e krijimit (1,1 - 2.4A) i atribuohet qarqet priftërore e Tempullit të Jeruzalemit dhe zbulon një intensive ...
Shenjt mashtrues
Mario Guarino, autor i tregtarët e (raport shumë të detajuar mbi bastisjeve financiare të Kishës Katolike) Vatikanit, na ofron një biografi ...
Kisha dhe & quot; vlera & quot;. Krimet e Perëndisë
Në dekadat e fundit, kriza e modernizimit (apo socializmit Perëndimore-frymëzuar) rezultoi në rritjen e feve, menjëherë ...
Bibla: Libri që keni lexuar është e gabuar
"Besimtari mesatare" beson se prova e parë "përtej çdo dyshimi" ekzistencën e Perëndisë, janë ato tekste që flasin për këtë. Në veçanti, sot një nga këto ...
Hare Krishna të zhytur plotësisht nga skandalet ", por ne nuk do ta humbasin besimin"
Matthew Miavaldi Që nga vitet gjashtëdhjetë, kur ajo u themelua, në të tashmen, lëvizja Hare Krishna ka njohur shkëlqimin dhe hijet. Skandalet financiare dhe ...
Në Milano mban zi e Madonna
Një ikonë e avebbe Madonna bërtiti javën e kaluar, për dy ditë, në një kishë ortodokse në Milano. Një fenomen i ngjashëm kishte patur disa muaj më parë ...
Boniface VIII
& Nbsp; Boniface VIII, i lindur Benedetto Caetani (Anagni, ca. 1230 - Romë, 11 tetor 1303), ishte Papa nga 1294 deri në vdekjen e tij. I familjes fisnike, ka lindur në Anagni ...
Për disa dijetarë vijnë e vërtetë profecia e Malakias: "Papa Benedikti XVI do të jetë i parafundit"
L 'Njoftimi i papritur, i bërë dje nga vetë Benedikti XVI, i dorëheqjes së tij të pashmangshëm ka kujtuar dijetarët e historisë ezoterik të ...
Dëshmi historike të tregimit të Krishtit
Tony Braschi Fabula e Krishtit u shpik nga kopjimi perëndive të tjera: Horus, Mithra, Zoroaster, Baali, Isis-Osiris, Dionysus / Bacchus, Adonis, Buda, Hercules, ...
Të fanatikë e Gamala
Pas duke vënë në dukje se qyteti i "Jezusit", të përshkruar në ungjijtë, nuk përputhet me "Nazaret" sot, por për të Gamala, qytetet e Judës të ...
Konceptimi i 'njeriu në fe dhe në greqisht botë
Ky artikull do të përpiqet për të sqaruar konceptin e 'njeriut ekzistuese në fe dhe në greqisht botë duke mbajtur parasysh se koncepti i njeriut në ...
Ramazani, muaji i banket të madh të 'Islamit
Fast deri në perëndim të diellit. Pastaj në mbrëmje dybek recetat e tyre më të mira. Deri në agim. 9 korrik Krishtlindjeve vjen prej muslimanëve. Një biznes që e bën ...
Shfaqurit Marian janë biblike? Rastet e Fatima, Medjugorje, Lourdes dhe Guadalupe
Që nga mesjeta, Kisha Katolike e ka pranuar një numër të madh të dëshmive të manifestimeve të pretenduara mbinatyrore. Edhe pse shumë nga këto ...
Hans Kung vs Gjon Pali II
Teolog katolik disident Hans Küng tregon njëmbëdhjetë kontradikta që e kanë shënuar papatit të Gjon Palit II, duke i detyruar miliona ...
Problemi i titullit Nazaretasit
Problemi i titullit Nazareas "Mateu ishte i pari për të përhapur 'keqkuptim se titulli" i Jezusit Nazaret "do të ketë një referencë në qytet' ...
Gamala, Nazaret e Ungjijve
Nazareth - Gamala Nga krahasimi i karaktereve theksuara nga Shën Lluka, nëpërmjet fjalimit të Gamalielit, me ato të raportuara nga Josephus në ...
Bezdisjes klerike
Bezdisjes klerike (shumë gënjeshtër e vogël) ditë e jo-besimtarit, në Itali, është e pasur me stres të vazhdueshëm të paqëllimshme - të origjinës ...
Camillo Ruini
Camillo Ruini (Sassuolo, 19 shkurt 1931) është një kardinal italian dhe president i tanishëm i Konferencës Episkopale Italiane (CEI) dhe famullitar papnore për ...
Paul Marcinkus
Prift i Ciceroni, qytet të vogël afër Çikago, jo si një dishepull asketik i Kishës, ai ishte një njeri shumë praktik. Në Vatikan, thashethemet ...
Rasti i çuditshëm i vdekjes së Albino Luciani
Më 26 gusht 1978 Albino Luciani zyrtarisht u bë peshkop i Romës (që është, ai u zgjodh Papa) dhe pasardhësin e Palit VI. Në Vatikan, shumë njerëz nuk e bëjnë ...

Ndërtuar me HTML5 dhe CSS3
Copyright © 2011 YOOtheme